Familj

Vilken typ av urna ska du välja för begravningen?

Det finns många alternativ när du ska välja en urna till en älskad anhörig. Du kan köpa en keramisk urna, eller metall, som båda är klassiska val som kommer att hålla för evigt. Du kan också köpa en plasturna, som är slitstark och lätt och är perfekt för livliga hem eller ofta flyttar. Ett annat alternativ är en biologiskt nedbrytbar ossuary gjord av bambu. Vad du än bestämmer dig för ska det vara estetiskt tilltalande och passa den avlidnes personlighet.

Det finns många typer av urnor att välja mellan, men de vanligaste är glas, metall, keramik eller trä. Även om dessa är de billigaste, måste de hanteras med försiktighet. Om du planerar att ställa ut urnan utomhus vill du undvika vätskor och andra ämnen som kan orsaka repor och rost. Keramiska ossuarier är ett idealiskt val om du vill att askan från den älskade ska förbli utomhus.

Den mest populära typen av urnor är metall, glas eller keramik. Det finns flera typer av metall ossuary, och de flesta av dessa är lämpliga för både inomhus och utomhusbruk. Var noga med att rengöra den noggrant när du väljer ett benhus av metall. Även om du har ett benhus av metall för en familjemedlem, rör det inte om du inte vet hur man rengör det. Detta kommer att göra att urnan blir repad och förstör minnesmärket. Slutligen har keramiska ossuarier en tidlös skönhet och är ett utmärkt val.

Det finns många olika typer av urnor, och att välja rätt beror på familjens behov. De vanligaste typerna är gjorda av glas, och du kan köpa dem online. Men vilken typ av ossuary du väljer är helt upp till dig. Du kan välja en vacker ossuary-behållare för din älskade. Att välja ett ossuarium kan göra begravningen minnesvärd.

Urnorna du väljer för begravningen ska spegla din älskades personlighet. Du kan välja en ossuary som matchar den avlidnes favoritfärg, eller en ossuary gjord av ett unikt material. Till exempel, om din älskade gillade trädgårdsarbete, kan du få en ossuary gjord av vattenlösligt papper. På samma sätt, om du är intresserad av miljövänliga urnor, kan du välja en ossuary gjord av organiskt papper.

Du bör bestämma vad syftet med urnan är. Vissa vill gräva ner askan medan andra vill ha den hemma. Andra människor skulle föredra att ha askan hemma eller i en trädgård. Du bör välja ett minnesmärke som ser vackert ut och passar din personlighet och stil. Om du väljer en sten ossuary, välj en ossuary gjord av ossalit, som är dyrare än den förra.