Tips

Hitta olika tips och tricks med onlineguider

Du kan hitta mycket användbar information med hjälp av instruktionsguider online. Dessa guider har alla möjliga tips och tricks för olika produkter, tjänster samt hur du bäst löser ett problem.

tips tricks

Du kan få dem i vilket format som helst som passar dina behov. YouTube är en annan bra resurs. Där finns många olika typer av s.k. how-to-videor och dessa är vanligtvis mer tillgängliga och lättare att hitta än skrivna guider. För dig som besöker den här sajten är antagligen trädgårdsskötsel av intresse och då är Youtube en guldgruva. Det finns också många videoklipp där man förklarar hur man använder verktyg eller konstruerar saker på bästa sätt. Är du däremot intresserad av hur man sätter ihop en garagebyggsats behöver du bara guiden på StrandgatanTjugo.se.

För onlinespel finns t.ex. GamePressure, Fragbite och Steam Community, som innehåller mycket information i ett rent format och låter användare ställa frågor i diskussionsforum. Det här är ett bra sätt att lära sig allt om de senaste spelen eller hitta ett nytt spel att spela. På samma sätt finns många forum för dig som är intresserad av trädgårdsarbete och inredning m.m.